Rose – Yogi Tea

Dragostea mea pentru ceaiurile Yogi a inceput in clipa in care am primit de la prietena mea, Mihaela, cateva sortimente spre testare. Nu a existat vreun sortiment care sa-mi displaca, ci toate mi-au trezit anumite amintiri, mi-au dezvoltat simturile si m-au ajutat intr-un fel sau altul. Imi amintesc si acum ca imi alegeam momentul potrivit pentru a incerca acele ceaiuri, astfel ca nu puneam apa la fiert decat in clipa in care stiam ca nu mai am nicio alta responsabilitate de indeplinit si ca nimeni nu are sa ma deranjeze in urmatoarea jumatate de ora. Aceleasi sentimente le am si acum, cand ceaiurile Yogi mi-au iesit in cale, iar eu nu stiu cum sa-mi mai impart fericirea pe care o simt atunci cand beau un astfel de ceai…

Rose l-am gasit la Natuur Huis, magazinul cu care v-am tot innebunit in ultimul timp. Mi-am amintit instant de Trandafir de la Tashi si de starea de indragosteala care m-a tinut pana cand am terminat toti bobocii. Acesta contine hibiscus, musetel, soc, flori de tei, petale de trandafir, scortisoara, flori de lavanda, coada soricelului, ghimbir, piper negru, fenicul, radacina de turmeric, aroma naturala, petale de floarea soarelui, lucerna, cardamom, cuisoare, (mullein, buckhorn, kombucha).

ffbgb

Nu zic ca acesta este mai bun decat cel de la Tashi, ci doar ca acesta este o alta versiune din miile de posibilitati de combinare a celei mai frumoase flori. Ador acest amestec de trandafir cu scortisoara, lavanda si alte plante la fel de aromate. Parfumul sau este absolut incantator, sufrageria imi este mereu imbracata intr-o aroma florala deosebita, reprezentand pentru mine rasfatul absolut. Gustul nu este dulceag, desi contine scortisoara si alte mirodenii menite sa faca acest lucru, dar acesta nu este un minus. Dimpotriva, ceaiul este mai usor, iar restul ingredientelor se simt in proportie egala.

 fbfgb xfbb

In timp ce scriam acest post m-am gandit sa folosesc cateva pliculete din acest ceai in alt mod: punandu-le in cada de baie, pentru a beneficia si pielea de proprietatile acestui ceai.

fxgbgfb

Pe Tea Mug am scris despre alt sortiment delicios de la Yogi, Choco Chili. Pe langa acestea, mai am inca doua sortimente noi, si anume Cold Season si Sweet Chili, pe care o sa vi le prezint in curand pe Tea Mug.

hgm

(Visited 94 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *