Octombrie

Si-a trecut deja prima luna de toamna. Si eu tot nu m-am mobilizat…

toamna

Curand o sa implinesc o luna de cand sunt aici. O luna in care am respirat alt aer, in care am  primit mai multa fericire decat am primit in ultimii ani. E bine acasa.

De cand am inceput sa-l citesc pe Murakami, m-am tot gandit sa ma apuc de alergat. De alergat serios, nu doar odata pe saptamana. Imi amintesc cat de mare-mi era dorinta asta in ultimele saptamani din Romania, cand imi spuneam ca as alerga non-stop, daca as avea unde. Culmea, acum am parcul langa mine, la 10 metri de casa. Un parc imens, cu alei, cu urcari si coborari, cu pietris si cu asfalt. Un parc deosebit, in care iti e mai mare dragul sa te plimbi, sa stai pe iarba, sa alergi. Well, se pare ca pana la partea cu alergatul n-am ajuns.

De ce?

Si eu ma intreb. Acum as putea sa las laptopul jos si sa merg in parc la alergat. Si totusi, n-o fac. Comoditate? Nu. Sa dau vina pe raceala? Dau. De doua saptamani, mai exact de cand am ajuns din Gent, am ramas cu raceala-n corp. Stiu ca am o imunitate scazuta, dar sa ma trezesc si acum cu dureri de gat si alte asemenea, parca e prea mult. Deci da, dau vina pe raceala. Din cauza ei nu pot alerga, ca ma simt slaba. Extrem de slaba. Cu bicicleta nu am treaba, mai ales ca este singurul mijloc de transport pe care il folosesc. Cand plec undeva stiu ca ma imbrac mai gros si am tulit-o, gata, am facut sport suficient.

Dar nu… simt ca pot mult mai mult decat sa merg pe bicicleta prin tot orasul. Vreau sa-mi testez limitele. Vreau sa vad cat pot. Vreau sa ma antrenez si sa-mi schimb stilul de viata. Am toate conditiile acum, iar eu dau vina pe o banala si lunga raceala. Pai, ii frumos ce fac eu? ( se pare ca pana la urma ajung sa ma mobilizez prin acest articol :-D)

Octombrie e ultima luna in care pot face aceasta schimbare. Pana la inceperea scolii beneficiez inca de suficient timp liber in care sa alerg, apoi sa imi fac un program stabil in privinta acestuia. Da, o sa incep. Nu ma mai las pe tanjeala.

Cine e cu mine?

P.S. Azi am fost sa ma plimb prin parc. Si am vazut zeci de persoane alergand mult si bine. Eu am ales sa fac cateva poze, sa ma bucur de soare ( am dus lipsa de el cateva zile, deoarece a plouat continuu) si sa ma relaxez. De maine alerg.

toamna3

toamna4

toamna1

(Visited 43 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
3 Responses to Octombrie

  1. Pingback: Inspiratia, bat-o vina! | Viata ca un cupcake

  2. Pingback: Do It Yourself – De toamna | Viata ca un cupcake

  3. Pingback: Bruxelles | Viata ca un cupcake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *