Surprize peste surprize

Desi mai sunt cateva zile bune pana la ziua mea, cadourile si surprizele au inceput sa apara deja tiptil.

Cu rabdarea fratelui meu si cu ajutorul drumurilor facute de el, coletele au ajuns in sfarsit in posesia mea. Azi m-am simtit mai ca de ziua mea, cu toate surprizele si bunatatile continute de acestea. De aceea vreau sa le multumesc MihaeleiLaurei, cat si celor de la Tea Forte Romania, care mi-au inteles dorul nebun si pofta de lucruri noi.

Mihaela m-a surprins in cel mai frumos mod cu putinta. Probabil ati aflat de pe blogul ei ca si-a descoperit o noua pasiune, si anume crearea de bijuterii. Ma consider atat de norocoasa sa-i fiu prietena si sa ma aflu printre primele persoane care o sa-i poarte creatiile!

a

Asa am putut vedea pe “viu” cercelusii pe care vi i-a prezentat aici. Sunt atat de eleganti si delicati, incat abia astept sa ii port pe fiecare-n parte! Se vede cu ochiul liber rabdarea, rafinamentul si alegerea perfecta pentru margelele alese, cat si modul lor de asamblare. Ii ador! Nu pot spune ca o anumita pereche imi este preferata, caci fiecare are o bucatica din sufletul celei care i-a creat.

aa

Pe langa minunatii cercelusi, Mihaela mi-a bucurat sufletul cu un colier superb, facut tot de ea   Acesta are un model delicat, in nuante vii si elegante. Abia astept sa-l port!

 aaaa as

 Credeati ca asta a fost tot?

Nu.. Nu puteau sa lipseasca ceaiurile, pasiunea noastra comuna, care ne-a facut sa devenim prietene. Cu ajutorul ei, colectia mea s-a marit semnificativ, avand ocazia sa incerc noi sortimente de la o firma draga mie, Tashi.

asasa

Un calendar cu citate chinezesti sta la loc de cinste pe biroul meu, Mihaela vrand ca acesta sa-mi lumineze ziua de la primele ore ale diminetii.

Si nu in ultimul rand, minunata felicitare si cuvintele continute, care fac cat toate surprizele din lume la un loc! Multumesc nespus, Mihaela!

aaaaas

Entuziasmul imi curge inca prin vene, de la vederea surprizei celor de la Tea Forte Romania, cat si celei de la Laura.

Astfel, faimoasa cana Kati, cat si cele mai delicioase si elegante ceaiuri de la aceasta firma, stau la rand  si asteapta cu nerabdare sa fie incercate si savurate, real si virtual, in casuta Cupcake, dar si in raiul ceaiurilor, Tea Mug.

sssaa

Sa incheiem asadar cu inca o bucurie! Pana la urma, de asta a fost creat blogul, pentru a memora si rememora bucuriile si momentele frumoase din viata, care sa ne ridice moralul  in zilele in care lucrurile nu merg tocmai bine.

Laura m-a insufletit cu doua carti de dezvoltare personala, domeniu care pe mine ma fascineaza din orice unghi l-as privi. Gestul ei a fost mai mult decat frumos. Pretios chiar, caci dupa ce a a vazut lista mea cu dorinte, a si trimis un pachetel spre mine! Pe langa acestea, Laura a confectionat un pliculet de ceai cu model de sarbatori, facut din fetru. Este mai mult decat minunat! Se vede ca a fost facut cu drag si rabdare, lucratura si modelul acestuia fiind impecabile! Multumesc frumos, Laura!

 sasa asasas

Asadar, ce-ti mai poti dori de la viata, cand esti inconjurat numai de oameni frumosi si minunati?

Pentru mine este mai mult decat suficient, mai mult decat mi-am imaginat ca as putea primi vreodata. Imi iubesc enorm viata si incerc sa o pretuiesc in fiecare clipa. Ceea ce va doresc si voua.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *