Hazelnut Truffle sau prima iubire

“A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar povesti. “

Asa incepeau mai toate basmele copilariei mele, toate povestile cu zane si printi, cu regi si regine, cu povesti de dragoste tinute pana la adanci batraneti.

Si totusi… a fost odata ca niciodata. Ne-am cunoscut in zilele de inceput al celui mai frumos si romantic anotimp, toamna. Timid, ne-am tinut de mana, apoi ne-am imbratisat. Aroma “trupului” s-a simtit adanc, pana-n suflet. Ne-am promis sa o luam treptat, sa nu ne grabim, pentru a ne putea bucura impreuna de acea explozie de sentimente, care stiam ca zace in contopirea noastra.

A si trecut acea zi. Un morman de sentimente mi-a strabatut trupul si sufletul. Ii simteam gustul si prin vis, si prin momentele mele de visare din timpul zilei. Respiram si gandeam fericire ciocolatoasa. Oriunde-mi indreptam privirea, mi se parea ca lumea era facuta numai din el, din aroma si gustul sau inconfundabil.

Dar s-a sfarsit rapid, cu indelungi promisiuni ca ne vom revedea curand, ca ne vom intalni din nou, ca ne vom iubi ca la inceput.

Si-au trecut ore, zile, saptamani, luni… Cand viata si-a reluat cursul, a aparut din nou. Gandurile mi-au fost date peste cap, fluturii si-au facut aparitia, iar el m-a intampinat cu aceiasi dragoste, cu acelasi dor si cu aceeiasi aroma care ma face sa ma topesc instant.

Si de atunci o tinem tot in sesiuni de “iubire”, unele mai scurte, altele mai lungi, in care avem timp sa ne adulmecam mirosul si sa multumim celor care au facut aceasta reintalnire posibila.

teeeeea

Da, v-ati prins. Hazelnut Truffle de la Tea Forte a fost, este si va ramane prima mea dragoste. Prima mea intalnire. Primii mei fluturi in stomac. Da, toate aceste sentimente trezite de un ceai mega-ciocolatos, incredibil de aromat si cuceritor.

Un ceai organic, negru, cu coji de boabe de cacao, fulgi de cocos prajiti, boboci de trandafir, bucati de ciocolata (zahar, pudra de cacao, lecitina din soia), petale de trandafiri, aroma naturala de alune si alte arome naturale.

Un ceai pentru trup si suflet.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *