19 ani

19 ani de viata.

19 ani de invataturi.

19 ani de sfaturi.

19 ani.

Ieri a fost o zi plina. Multe telefoane, mesaje, sms-uri, felicitari. O avalansa de sentimente placute mi-a strabatut corpul. Am simtit fericirea in fiecare celula, in fiecare gand, in fiecare privire. A fost bine, mai bine ca in toti anii la un loc. Sunt inconjurata de oameni minunati, de oameni speciali, de oameni buni si frumosi. Oameni speciali care-i fac si pe ceilalti sa se simta speciali.

Mi-as dori sa va strang pe toti la un loc, sa va imbratisez, sa schimbam cateva vorbe. Mi-as dori sa va cunosc pe toti, cei care ma cititi si cei care nu. Cei care v-ati facut timp sa-mi scrieti cateva ganduri bune. Mi-au ajuns direct la suflet si o sa le port cu mine oriunde as merge. Cand vor veni si-acele zile grele, cuvintele voastre o sa ma protejeze.  O sa-mi aminteasca ca nu sunt singura si ca ma pot ridica sa merg mai departe.

Va spuneam mai demult cat imi doresc ca cei de aici, din noul oras, din noua casa, sa ma vada asa cum ma vedeti voi. Nu stiam cum sa ma exprim, cum sa fac sa reusesc. Singurul ingredient e care a fost nevoie a fost increderea in sine. Iar ceilalti si-au deschis ochii si inima. Si m-au primit in sufletele si gandurile lor. Dovada a fost implinita ieri, cand majoritatea colegilor si cunoscutilor de aici si-au amintit de mine si m-au felicitat in engleza, flamanda, spaniola, chineza. Asta-mi este prima mare realizare din acest oras, Antwerpen. Ca am reusit sa-i adun la un loc, sa fim un grup, sa ne cunoastem si sa ne destainuim. Ca radem si plangem impreuna. Am reusit si le multumesc lor pentru ca m-au primit si m-au vazut asa cum sunt.

rer

Ma simt un om implinit acum, iar toate aceste cuvinte si realizari vi le datorez voua.

Va multumesc nespus, infinit si va port in fiecare pas pe care-l fac.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *