Winter Chai – Tea Forte

teeea

V-am povestit despre frumoasa surpriza pe care mi-au facut-o cei de la Tea Forte Romania. Dorul nebun mi-a fost stapanit, rezolvat, ameliorat.

tea

Nu stiu ce relatie aveti voi cu ceaiurile, dar eu port aromele-n gand, in suflet, in inima. Ma insotesc peste tot, sunt martore la cele mai frumoase clipe din viata, ma acompaniaza in cele mai adanci ganduri. Oricat de neinsemnata poate fi o clipa din banala-mi viata, mi-o amintesc mai tarziu cu ajutorul ceaiului savurat atunci.

Asa-mi amintesc de incantatoarele ceaiuri Tea Forte si de elegantele lor ambalaje.  M-au insotit in clipe banale, simple, dar transformate intr-unele de milioane. Sunt ceaiuri pe care nu le uiti. Sunt arome impregnate-n minte. Sunt amintiri minunate.

Winter Chai este o clipa memorabila. Ne-am intalnit demult, intr-o zi de toamna. Imi amintesc vantul cum isi dorea sa alunge visele, imi amintesc cum trosneau caloriferele de prea multa caldura, dar imi amintesc si linistea, linistea care-mi zacea in suflet. Imi amintesc tot.

Un rooibos incantator, cu scortisoara, ghimbir, lemongrass, cardamom, bucati de vanilie si arome naturale. O culoare caramizie se asorteaza frumos cu cana Kati. Un gust dulce, aromat de scortisoara imi inunda gandurile. Cu vise, planuri, dorinte.

Nu are nevoie de indulcire, daca la asta va gandeati sa faceti. Scortisoara si vanilia il indulcesc suficient, mai frumos si mai bine decat orice cub de zahar.

Sper doar ca peste un timp, sa-mi amintesc de aceasta zi ploioasa din ianuarie, la fel cum mi-am amintit de fiecare ceai Tea Forte in parte.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *