Fericirea e atunci cand…

Untul favorit de corp, din toate timpurile, iti imbraca pielea usor, amintindu-ti care a fost clipa in care v-ati intalnit pentru prima oara… Iti aminteste de ziua aceea in care asteptai cu nerabdare coletul de la posta, nerabdare care a meritat fiecare secunda. Stii ca toti din jurul tau se intrebau ce poate fi atat de puternic aromat, cu miros de vara si ganduri cu dragoste. Acea prima inspirare si expirare. Saturare si nesaturare. A fost deajuns acea clipa ca sa te faca sa te indragostesti ca niciodata.

Ti-ai pierdut mintile, gandurile. Te-a dat peste cap. A rasturnat prejudecati.

Te-a insotit peste tot, te-a rasfatat in orice clipa. Deschideai borcanul de zeci de ori pe zi, numai ca sa te mai transpui inca o data, pentru cateva secunde, in alta lume. L-ai iubit pana la ultima folosire, pana la ultimele grame de fericire continuta-ntr-un borcan misterios.

Asta-i fericirea. Cand in momente mai grele ai impresia ca nimeni nu te mai poate rasfata. Nimeni nu te mai poate iubi.  Dar el sta si asteapta cuminte, in sertarul cu bucurii, pe care il deschizi atat de rar in ultimul timp..! Dai vina pe ganduri incalcite si rasturnari de situatie. Iar el te iarta de fiecare data si te bucura cu aroma sa exotica, mereu parandu-ti-se noua si cu ceva in plus. Va fi mereu acolo. Mereu.

dfghfh

 P.S. Fotografia a fost facuta in urma cu cateva luni. Acum nu se mai vede galbenul pur din borcan, pentru ca.. e aproape gol!

(Visited 39 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *