Trairi

Sunt acasa. E liniste. Aroma ceaiului de trandafir imi inunda gandurile. Retraiesc clipele petrecute in Romania si cu recunostinta-n suflet ma gandesc daca totul a fost un vis sau frumoasa realitate.

Imi amintesc saptamana dinaintea plecarii. Nu simteam decat o mare frica pentru ceea ce avea sa urmeze. Dezamagirea, sentimentul de esec si neputinta erau la ordinea zilei. Nu stiam cu ce-am gresit, nu stiam pentru ce am luptat atata timp. Dar a trecut. Din clipa pasirii pe pamant romanesc, acele sentimente ingrozitoare au disparut. Stiam ca ma asteapta ceva nou, dar nu stiam cat de profund si frumos.

Nu stiam ca o fraza din articolul “Se intampla lucruri” se va implini atat de rapid. Nu stiam ce avea sa se intample, cum avea sa mi se schimbe viata. Probabil ca am simtit sau au fost doar niste ganduri tastate dintre milioanele care-mi trec prin minte si nu apuca sa vada pagina wordpress.

Toate amintirilemotivele si regretele s-au dus. Sau s-au implinit, as putea spune.

Totul are un scop. Absolut tot. Orice gand, amintire, prietenie, traire.. totul. Si mai devreme sau mai tarziu il vom afla. Bucurosi, sunt sigura. Chiar daca pana atunci a fost doar incertitudine si nesiguranta. In final, totul se uneste, asa cum nu speram niciodata.

Sunt fericita. Am trecut peste una din cele mai mari frici ale mele. O alta implinire. Un alt examen trecut. O alta viata inceputa. Si am toata increderea ca de acum o sa fie mai bine. Mult mai bine…

(Visited 52 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *