Diminetile de vara

rgfd

Cata liniste. Miroase a iasomie. Aer cald, placut, parfumat. Vantul adie usor, lin… E vara, superba vara, cat am asteptat-o.. Iubesc diminetile de vara, cand primul lucru pe care-l vad dupa ce deschid ochii sunt copacii din gradina, cu al lor verde crud si parfum intens.

Am timp apoi de preparat micul dejun, pe zi ce trece tot mai colorat cu atatea fructe de sezon. Apa pentru ceai fierbe si asteapta sa vada carui ceai ii va da viata. Imi place sa imi petrec dimineata in ritmul meu, sa nu ma grabeasca nimeni, sa am timp de citit, de ceai..  ca doar nu degeaba ma trezesc atat de devreme.  🙂

Diminetile de vara sunt cele mai relaxante. Ador sa merg cu bicicleta la scoala, sa strabat alei minunate, linistite..  Sa simt racoarea diminetii pe piele..

Fiecare om are ritmul lui, totul se misca incet in oras, monoton, de mai ca auzi si gandurile celorlalti, cum spun cat suntem de norocosi ca avem parte de o noua dimineata, o noua zi, un nou inceput..

Suntem norocosi, oameni buni. Norocosi ca ne trezim in fiecare dimineata, ca mai vedem inca un rasarit, inca o zi senina..

Suntem norocosi, daca  incepem dimineata primind cateva vorbe de dragoste…

Ma simt norocoasa, in sfarsit.. Pentru ca am ajuns aici, langa mama. Ca am ocazia sa invat o noua limba, ca pot sa o iau de la capat. Ma simt norocoasa cand o carte buna imi iese in cale si imi permite sa traiesc alaturi de ea citind-o. Sunt si mai norocoasa din ziua in care, dupa 5 ani, mi-a spus ca inca ma iubeste si ca si-ar dori sa ne continuam drumul inceput atunci, impreuna.

Viata-i minunata, cu toate diminetile ei pline de surprize si parfumul specific inceputurilor.

Traiti-o frumos, caci merita fiecare secunda..

sursa foto

(Visited 43 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
One Response to Diminetile de vara

  1. Pingback: My kind of morning | Viata ca un cupcake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *