Momentul acela cand…

487973_633807969983203_1695035978_n

 ..te simti din nou ca o adolescenta de 15 ani, ce crede in povesti cu happy-end, cu zile pana la adanci batraneti, petrecute-ntr-o casuta rustica, cu gard viu, din flori, inauntrul careia zac toate dovezile de dragoste si momentele de neuitat din toti anii petrecuti impreuna, trecand de mana prin viata. 

Am simtit ca am mai trecut odata prin asta, lucru pentru care imi este inca teama sa cred ca ceea ce traiesc e adevarat, real… Dar stiu, o stiu si eu, si el, si sufletele noastre, ca de data asta e diferit. Ca de fiecare data. Sau e exact prima iubire, aceea adolescentina, ce-a avut loc la 15 ani si n-a putut fi implinita decat 5 ani mai tarziu. Caci asa simt acum, ca trec prin singura si marea dragoste. Unica. Cea pentru care simt, pentru prima data, ca va fi pentru totdeauna. Asa cum mi-am imaginat in atatia ani, in atatea cautari, in atatea alte suflete. Si uite cum inima si-a gasit jumatatea acum multi ani, pe cand eu, putin incapatanata, n-am vrut sa vad, sa deschid ochii si sa las voia sa se implineasca.

E bine acum. E foarte bine, langa un om care nu credeam ca exista, nu credeam ca poate fi chiar el, chiar el sa le aiba pe toate si multe altele. Mi-e cel mai bun prieten, confident, sfatuitor, asa cum a fost, de fapt, in toti acesti ani, doar ca acum e mai mult decat atat. E sufletul meu pereche. ∞

(Visited 64 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *