3 saptamani in Romania – concluzii

In timp ce voi, probabil, cititi acest post, eu voi fi sus, sus, in aer, zburand inapoi spre casa. Cealalta casa. Casa unde-i mama, tata, olandeza, biblioteca din camera mea, ustensilele de ceai si parcul acela frumos de langa. De lucrurile astea mi-e cel mai dor. Mai urmeaza apoi vremea innourata si bicicleta alba din gradina, pe care-o simt cum striga dupa mine, sa mai vada si ea lumea.

♦ 3 saptamani in Romania. Am venit de buna voie si plec la fel. 

♦ O sa-mi fie dor de multe lucruri, dar pot fi tinute sub control, mai ales ca va fi si omul langa mine. 

♦ N-am niciun regret fata de ultimele saptamani. Bine, unul mic-mare tot am, mai ales ca lucrurile puteau sta si mai bine, daca ascultam de om si mergeam la doctor inainte sa incep sa uit ce inseamna sa dormi bine noaptea, fara intreruperi, dureri, ceaiuri, pastile si alte minuni. De ce-am facut asta? Uite-asa, c-am crezut ca o sa treaca de la sine si n-are rost sa ma agit. Invatatura sa-mi fie si asta, ca sa nu-mi mai petrec ultima zi de vacanta prin clinici si umbland prin farmacii dupa medicamente.

♦ A fost cea mai lunga perioada din viata mea cand m-am inteles bine cu fratele meu. A fost ca niciodata, asa cum trebuie sa fie un frate, de fapt. Sunt recunoscatoare fiintei deschizatoare de minti si capacitatii noastre de a ne maturiza si de a vedea lucrurile altfel. Cand intri-n lumea celor mari, nu mai ai timp sa te certi din nimicuri.

♦ Voiam sa va spun ca am citit. N-am reusit sa termin niciuna din cartile incepute.

♦ In piata Cibin din Sibiu vezi ce inseamna cu adevarat Romania. Stiti voi, gasiti acolo orice, de la oameni de toate felurile, legume, fructe, pana la colturi cu miros de CFR. 🙂

♦ N-a fost zi in care sa nu admir muntii. O sa vina o vreme cand o sa escaladez tot ce-am admirat, sunt sigura.

♦ Traiasca magazinele naturiste, de unde-am gasit un sirop de catina minunat si-am reusit sa-i vin de hac racelii, care de obicei nu ma lasa decat dupa vreo 2 luni.  😀

 ♦ O sa-mi fie dor de prietena cu prajituri, fosta mea colega de banca. Si de vecina-fosta colega din bloc. Ma face sa rad mereu si-mi inspira energie sa merg inainte. N-o uit nici pe cea care mai are 11 luni si-o sa fie mireasa. Cea mai frumoasa mireasa… 

♦ M-am tuns.

♦ Am sa ma mai intorc. 🙂

(Visited 61 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
2 Responses to 3 saptamani in Romania – concluzii

 1. O. says:

  Am așa o impresie că ești ca mine, colecționară de amintiri 🙂 Când simt că ceva nu merge cum trebuie, când simt că mi-e dor de una, alta, mă cufund în amintiri, retrăiesc momente și mă bucur că în sufletul meu există un cufăr special pentru ele.

  • Raluca says:

   Eu am simtit de mult ca avem ceva mai mult decat o zodie in comun. 😛
   Da, mereu ma intorc la amintiri, la retraiesc, le simt in fiecare celula, ca sa-mi fie bine, uneori, in prezent. E o metoda de supravietuire si asta, folosita mai des decat ar trebui, dar nu-i bai, o viata avem doar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *