Cel mai frumos blog de calatorii

Nu stiu cum se face, dar mereu cand ma apuc sa invat pentru scoala, ma trezesc ca mai verific odata e-mail-ul, bloglovin-ul si toate cele. Si mereu, dar mereu gasesc cate un blog nou care sa-mi acapareze tot timpul dedicat studiului. 😀 Ei, hai, glumesc si eu, ca am invatat ieri, in mare parte, asa ca seara de duminica o dedic blogurilor noi.

Nu stiu (again) cui sa-i multumesc pentru ca mi-a scos blogul in cale. Oi fi vazut vreun link pe FB, nici eu nu mai stiu… dar MULTUMESC!

Blogul se cheama cristisiadriana.ro si a devenit favoritul meu blog de calatorii dintre toate citite si urmarite pana acum. M-am lasat in ultimele ore purtata de povestile si de experientele lor, pe meleagurile din Romania, Italia, India si multe altele. N-a fost articol pe care sa nu-l citesc pe nerasuflate. Iar fotografiile, oh, fotografiile! Niciodata n-am tanjit mai mult dupa Cinque Terre sau dupa aromata Indie.

Nu stiu (of, nu stiu nimic!) cum au reusit acesti doi oameni sa fie atat de organizati in privinta timpului dedicat fiecarei calatorii, dar si cheltuielilor facute. Pe blogul lor gasiti pentru fiecare escapada cate un articol dedicat cheltuielilor, lucru care m-a convins ca se poate! (ce se poate, vedeti voi acolo ce 😛 )

Acum nu stiu ce sa fac. Sa ma apuc sa recitesc toate articolele sau sa ma apuc sa-mi fac planuri (care sa-mi si iasa)?

Poza e de aici.
(Visited 150 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
9 Responses to Cel mai frumos blog de calatorii

 1. Bia says:

  Daaaaa, iubesc si eu acest blog 😉

  • Raluca says:

   Oare nu la tine pe Fb l-am vazut, Bia?
   Ma bucur ca iti place si tie! De fapt, e evident, vorbeste si despre Italia <3

 2. Mărgeluţa says:

  :)) Am aruncat si eu un ochi pe siteul lor si maaaaama ce dor mi s-a facut de Italia, de Genova in special! Iar fotografiile sunt absolut superbe! Multumesc pentru recomnadare! 😉

 3. O Oană says:

  Ce-am ”răsfoit” la blogul lor aseară… 😀 Și plănuiesc să o fac și în seara asta!

  • Raluca says:

   Hihihi, deci am facut bine ca v-am zis despre el! Ar trebui sa fac o categorie pe blog cu “cel mai frumos… blog sau altele”, ca descopar asa de multe chestii faine, zilnic, si-ar fi bine sa le pun undeva “la vedere”.

 4. Pingback: Cinque Terre: am fost primiti in Rai | călădor

 5. Cristi de la cristisiadriana.ro says:

  Pe cuvânt că nu mai țin minte dacă ne-am cunoscut sau dacă am vorbit deja, dar articolul tău e practic cel mai frumos gest pe care l-ar putea face un blogger către alt blogger: să scrie un articol intitulat “cel mai frumos blog de călătorii” și să te menționeze acolo. 🙂

  • admin says:

   Am vorbit putin cu Adriana, pe fb, in urma cu ceva timp, cred ca atunci cand am si publicat articolul, daca nu ma insel. Mi-ar placea sa va cunosc si-n persoana, cine stie, poate avem ocazia vreodata, cred ca mai rapid in vreo calatorie, caci prin tara ajung cam greu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *