Antwerp 10 Miles

Ieri am fost sa vedem participantii maratonului din Antwerpen, care-au fost in jur de 6000, dar sa-i vedem si pe cei 41.300 de oameni care au alergat 16 kilometri, in jurul orasului, si-au fost sustinuti de peste 100.000 de spectatori si suporteri. Doamne, cat imi plac cifrele astea!

Si anul acesta s-a depasit recordul participantilor, fiind cu 6000 mai multi decat in 2013. Mi-as fi dorit sa fac si eu parte din aceste cifre, dar n-a fost sa fie nici anul asta. Poate la anu’, cum tot spun din 2013, caci acum am filmat cat mai mult din concurs, cat sa fiu super motivata sa ma tin de treaba. Oameni tineri, copii, varstinici, mame cu bebelus (in carucior special :-D), cu totii au dat tot ce-au avut mai bun din ei ca sa termine cu bine acel parcurs.

Noi am ajuns si de cealalta parte a raului, ca sa vedem linia de finish, dar n-am trecut prin tunelul de sub apa, care era foarte aglomerat, ci cu una din cele doua barci puse la dispozitie de oras, pentru a transporta toti sustinatorii maratonului si celorlate curse. Mi-a placut, ne-a placut si da, mai vrem! Iar la anu o sa ne vedem si noi in video-ul acesta. 😀

(Visited 35 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *