Cel mai drag articol

Zilele trecute m-a invitat Kadia sa scriu despre cel mai drag articol pe care l-am scris pe Cupcake. Am stat, m-am tot gandit o perioada, daca sa accept leapsa sau nu, caci eu nu ma prea am cu aceste jocuri, dar am zis, totusi, sa incerc si sa fie o “prima data” si pentru aceasta activitate.

De decis asupra celui mai drag articol, n-a fost greu, caci il am in minte mereu, amintindu-mi cu cat drag l-am scris si cat suflet am pus in el. Despre dimineti, numai de bine, caci clipele petrecute dupa o noapte de odihna mi-s cele mai dragi. Ador sa ma trezesc devreme, sa deschid fereastra si sa simt linistea si calmul ce domneste-n oras. Sa am timp pentru rutina zilnica, sa nu ma grabeasca nimeni, bucurandu-ma in tihna de fiecare clipa de liniste ce mi-a fost data. Probabil ca va amintiti si voi acum, de My kind of morning, in care-am povestit, pe scurt, dar cu toata inima, despre cum sunt diminetile mele in decursul celor patru anotimpuri.

Reiau aici acel mic fragment din articol, despre diminetile de acum, cele lenese si calduroase de vara:

Diminetile de vara sunt lenese, calduroase, cu pomi infloriti si miros de iasomie. Sunt cele care se intind pana inspre ora 12 sau si mai mult, daca in urma cu o seara s-a stat la lumina felinarului, pentru a termina cartea ce isi astepta sfarsitul. Sunt dimineti cu aroma de bunici dragi, camp de tara si livada cu fructe. Dimineti cu parfum de “La Medeleni”, “Iubim” sau “Noaptea de sanziene”. Micul-dejun nu se compune decat din fructe proaspete, de vara, precum niste piersici dulci si zemoase, ca din gradina rudelor vizitati acum doua veri, sau dintr-un pepene rosu, mare si racoros. Ceaiul se vrea din musetel proaspat cules, menta din gradina sau codite de cirese, savurat in tihna la masuta din gradina, privind cerul senin si aspirand din linistea de afara.

Leapsa poate fi preluata de oricine, dar mi-ar placea sa aflu care este articolul preferat al Mihaelei, Vicai si al Ioanei. 😛

P.S. Voua ce articol v-a placut, cel mai mult, de pe Cupcake? ♥

(Visited 36 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
2 Responses to Cel mai drag articol

  1. Mihaela says:

    Multumesc pentru leapsa! 🙂 Imediat ce o sa fiu in stare sa scriu pe blog, stii tu de ce, am sa incerc sa o fac. Pup! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *