Cea mai frumoasa zi

Toti prietenii si cunoscutii ma intreaba cum a fost. Cum a fost la nunta prietenei mele, ce s-a servit, cum a fost muzica.. Moment in care eu ma blochez. Ma blochez pentru ca nu stiu cum as putea exprima, in cateva cuvinte, cea mai frumoasa zi din viata prietenei mele. Si a mea, mai ales a mea, caci de mult n-am mai simtit ca-mi iese inima din piept de bucurie.

Toata saptamana dinaintea nuntii am avut emotii. Multe, multe emotii, de parc-ar fi fost nunta mea. Abia asteptam sa ma intalnesc cu D. si sa vedem ce mai avem de pregatit pentru marea zi. Inca nu-mi venea sa cred ca a trecut un an de cand mi-a dat acea veste si ca da, ma aflu in Romania pentru ea, ca s-o vad mireasa.

Am umblat cu tot dragul prin Sibiu, sa punem la punct ultimele detalii, sa-si faca proba la par, sa ne gandim cum sa aranjam candy bar-ul si alte asemenea. In noaptea de 30 spre 31 m-am zvarcolit de parc-as fi avut un examen de sustinut, atat de mari imi erau emotiile. M-am trezit devreme, cam prea devreme, dar nu mai puteam sta locului. Imi era teama ca n-are sa sune alarma, ca o sa dorm prea mult si o sa intarzii la ceremonie, dar toate grijile au disparut odata ce m-am ridicat din pat.

Nici nu mai stiu cum am ajuns la Sibiu, cum ne-am intalnit, dar stiu ca n-am sa uit nicicand clipa in care am vazut-o-n rochie de mireasa. N-am mai avut cuvinte pe moment, tin minte ca i-am spus ceva, dar nu-mi mai amintesc exact ce. Rapid i-am facut o poza, putin cu mana tremuranda, caci voiam sa am mereu cu mine acel moment.

10654996_756810054362430_1768347370_n

Totul, in decursul acelei zi, a fost perfect. Sunt tare mandra de ea ca a reusit sa-si organizeze propria nunta altfel decat toate celelalte nunti la care fusesem inainte.

Toata ziua am fost cu zambetul pe buze si o cautam cu privirea prin multimea de oameni care au venit, la randul lor, sa se bucure pentru evenimentul mult-asteptat. Am dansat, am ras, am lacrimat si-am tremurat, de nu-mi doream ca acea zi sa aibe un sfarsit. Am simtit fericirea ei in toate celulele mele, iar de atunci traiesc cu schimbarea asta frumoasa ce s-a petrecut in mine.

A fost magic. Infinit de frumos.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
4 Responses to Cea mai frumoasa zi

 1. Teea says:

  Superba rochita! Sa fie fericiti si sa construiasca lucruri frumoase impreuna 🙂

 2. O Oană says:

  N-am putut înțelege ce exprimi tu în cuvinte până când n-am fost și eu mireasă 🙂

  • Raluca says:

   Ah, ma crezi ca astept cu nerabdare sa se marite si celelalte prietene ale mele? 😛 Sa mai simt odata emotia aia in tot corpul..

   P.S. Ai fost o mireasa superba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *