Octombrie bland

Luna octombrie a fost una buna, asta pana spre sfarsit, cand toate s-au dat peste cap si nimic n-a mai fost ca inainte. Vreau sa mi-o amintesc cum era la inceput, calda, blanda si colorata, dar si plina de energie si de schimbari ce s-au petrecut in mine. S-a lasat cu citit mult, ceaiuri noi de degustat, bunatati invatate la scoala, plimbari dese prin natura si mult, mult sport, pentru a-mi repara spatele problematic.

Simt ca ma sufoc daca nu merg cel putin o data pe saptamana intr-un parc sau intr-o padure. Tanjesc tot mai mult dupa natura, s-o simt, s-o vad, sa-i adulmec aroma si aerul curat. M-am reindragostit si de gradina noastra tomnatica, de culorile si de dansul frunzelor ce se petrece-n ea intr-o zi cu vant. Liniste nu prea e, locuim prea in buricul targului ca sa nu mai auzim zgomotul si forfota orasului, asa ca ma multumesc cu micile escapade din weekend, din care ma intorc mai relaxata si cu ganduri limpezi.

(Visited 183 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
3 Responses to Octombrie bland

 1. Cred ca a fost una dintre cele mai frumoase toamne din ultimii ani: blanda, insorita si calda, fara ploi si vant rece! 🙂

  Imi este tare ciuda ca tocmai anul acesta nu am reusit sa ajungem undeva, la munte, pentru a surprinde si minunatele ei culori…

  Mai vrem fotografiiiiiiii!!! 😛

  • admin says:

   da, si mie mi s-a parut destul de linistita toamna asta.. un singur weekend am prins mai racoros, de-am umblat in bocanci, dar apoi au venit si zile cu 17 grade, ceea ce a fost un wow pentru perioada respectiva..

   nici noi n-am ajuns la munte, doar in ro cat am stat am fost inconjurati de ei, dar n-am urcat niciunde, ca n-am mai avut chef, dar nici timp. acum regret, bineinteles, dar ma multumesc cu plimbarile facute prin Muzeul Satului si padurile din jur.

   acusi vin cu alte fotografii tomnatice, acusi acusi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *