Mai multa lumina de-as avea…

O saptamana intreaga, cat am stat in Olanda, m-am bucurat de lumina ce patrundea in tot studioul omului, de energia si de inspiratia simtita intr-un loc atat de cald si de placut sufletului meu. 

Tanjesc dupa mai multe saptamani precum cea care a trecut, dupa un camin alb si luminos, doar al nostru, fara a mai fi nevoiti sa facem naveta pentru a ne cufunda in imbratisarea celuilalt. Sigur, are si aceasta perioada un farmec aparte, caci dorul simtit e mai intens si mai placut, iar in zilele petrecute impreuna suntem prezenti intru totul, nevrand sa risipim vreo clipa din miile care ne-au fost date. 

A fost o saptamana buna, chiar daca jumatate din ea mi-am petrecut-o in interiorul casei, din cauza unei raceli, nemaiputand sa explorez orasul cu aceeasi dorinta ca si-n datile anterioare. Dar n-a fost bai, caci mi-am gasit ceva de facut in fiecare zi, una dintre activitati constand in a ma juca cu masa alba a omului si cu lumina ce mi-a incantat sufletul in toate acele zile. Ah, mai multa lumina de-as avea, toata ziua as fotografia… iar aici ma refer la casa din Antwerpen, unde simt c-as putea incepe cateva proiecte cu sens, doar ca intunericul camerei mele ma face sa bat momentan pasul pe loc. Nu-i nimic, asteptam primavara.. 

Mai jos sunt cateva dintre bunatatile si surprizele primite din tara, de la prieteni dragi si oameni apropiati, care reusesc sa mai stinga putin din dorul meu calator, c-o scrisoare lunga si mult-asteptata, cu-n ceai pe care sper sa-l savuram impreuna, R., c-o minune de monoi aromat, ce-mi face racorosul februarie mai suportabil, cu lecturi noi de mult timp dorite… 

 Vacanta dintre semestre s-a incheiat, iar diseara incep cursurile de cofetarie, ce cred eu ca ma vor tine in priza pana la vara, caci de mult timp astept sa invat sa fac deserturi locale si internationale. 

Sa vina primavara, atat imi mai doresc. Si odata cu ea si lumina…

(Visited 191 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
One Response to Mai multa lumina de-as avea…

  1. O romantica incurabila… Ce-mi place! 😉

    M-ai innebunit cu jurnalele si agendele tale… 😀 😛
    Abia astept sa ajung la Bucuresti sa imi iau si eu macar una asa frumoasa!!!
    Trebuie, trebuie, trebuieeeee, ca-mi plac de mor! Plus ca am inceput sa cam uit, asa ca nu mi-ar strica ceva pe care sa notez lucruri in permanenta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *