Un pas inainte: trandafiri din hartie creponata

Serile friguroase din ianuarie le-am folosit pentru a-mi pune mainile la treaba, altfel m-as fi plans de frig si de cat de reci imi sunt mainile si picioarele. S-a intamplat sa ma anunte si-o prietena ca se muta intr-un loc nou, asa ca imediat mi s-au aprins beculetele si mi-am dat de lucru, pentru a-i face o surpriza. La un moment dat m-a rugat chiar ea sa-i fac un buchet de bujori, multi si colorati, dar eu aveam deja altceva in minte…


Am dat, la un moment dat, pe pinterest, peste o imagine cu cativa trandafiri enormi, facuti din hartie creponata, asa ca m-am provocat sa fac si eu cativa si sa-i dau mai apoi in dar. N-am reusit sa-i fac atat de mari precum imi dorisem, caci am realizat tarziu ca mi-ar trebui o hartie mult mai grea decat ce am gasit eu prin magazinele din Antwerpen, asa ca am coborat putin standardele si i-am facut sa aiba o dimensiune acceptabila. Nici prea mari, nici prea mici. 

Dupa ce-am terminat cu cei mari, m-am apucat sa fac si cativa mai mici, dintr-o hartie mai usoara, pe care altfel as fi aruncat-o, caci nu-mi foloseste la prea multe flori. Ce-a iesit, vedeti mai jos:

Momentan sunt in pana de idei, dar si de culori, asa ca am luat o pauza de la facutul florilor din hartie. Am incercat zilele trecute sa fac cateva lalele, dar n-am fost multumita de rezultat, asa ca le-am lasat balta, pana cand imi va reveni cheful de decupat si de lucrat cu hartia. 

(Visited 5,966 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
7 Responses to Un pas inainte: trandafiri din hartie creponata

 1. Diana says:

  Cat de frumosi sunt!

 2. Luana says:

  Foarte frumoase. De unde luati hartia creponata in culori asa frumoase?

  • admin says:

   Ma bucur ca va plac! Eu le cumpar de la magazinele de papetarie din Antwerpen, unde gasesc hartie cu gramaj si elasticitate diferita, potrivita anumitor flori.

 3. isabela says:

  ce fel de hartie folosesti?de la ce firma?ca eu am o hartie f subtire si nu se intinde deloc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *