We did it! Primul nostru atelier de flori din hartie (I)

Trebuie sa scriu acum, e musai sa scriu acum faptul ca ziua de azi a fost cea mai buna din lume, o zi in care energia si optimismul mi-au batut la usa inimii si le-am primit cu toata fiinta mea, asa cum n-am reusit sa o fac niciodata pana acum. Sunt infinit de recunoscatoare pentru toata lumea din jurul meu, recunoscatoare internetului, blogurilor, ca ne-au adunat astazi intr-un singur loc, sa ne bucuram de viata impreuna. 

A fost o zi ca-n povesti, cu zane, cu domnite, cu muze si inspiratie. Multe zambete si bucurii am citit pe chipul participantelor, prietenelor prezente, semn ca ceea ce ne-am propus ni s-a indeplinit inzecit, asa cum poate nici nu indrazneam sa speram. 

Azi n-a fost despre frica, nici macar un gram din ea, ci despre iubire, despre dragoste de oameni, de viata, de frumos in general. O zi in care toate granitele lumii au disparut, neexistand niciun fel de bariera intre noi, reusind astfel sa impartasim impreuna emotia prezentului bun pe care-l traim. 

Simt un acasa pe aici, locul in care mi-a fost dat sa le intalnesc pe cele doua domnite prietene, alaturi de care am pus tara la cale si-am reusit sa organizam acest atelier de flori, pentru a invata si alte fete mai multe despre aceasta activitate care noua ne-a adus ceva impliniri si dupa-amiezi magice. Florile aduc oamenii impreuna si leaga prietenii, asta mi s-a confirmat inca o data si mi-s recunoscatoare pentru aceasta ocazie in care am reusit sa invat atat de multe lucruri noi si folositoare, de la celelalte femei creative pe care le-am avut alaturi. 

Mai vreau, mai vreau o zi precum aceasta, o zi cu toate fetele faine din colturile tarii si de prin vecini, in care sa ne punem mainile la treaba si sa lasam povestile sa curga si sa ne uneasca. O zi unica, in care am simtit ca universul mi-e prieten, ca ma iubeste si ca merit si eu o parte din toata fericirea de azi, ca sunt mai norocoasa decat credeam. 

Ma-nclin si va multumesc ca existati, c-ati fost, ca ne-am adunat. 

*Fotografiile sunt facute de Chichiridiche Handmade, una din zanele care ne-a incantat astazi cu prezenta ♥.

(Visited 745 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓
6 Responses to We did it! Primul nostru atelier de flori din hartie (I)

  1. Mihaela says:

    Ce-mi plac florile acelea inalte. Vreau si eu in casa asa ceva. 😛 😛

  2. aki says:

    Felicitări pentru atelier! Florile sunt superbe și îndrăznesc să spun că mă simt inspirată.

    La cât mai multe zile frumoase!

  3. Pingback: Din ziua in care nimic n-a mai fost la fel | călădor

  4. Pingback: Bucurii din buzunarul sufletului – povestea celor 100 de trandafiri din hartie | călădor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *