Doua luni de fericire – cum a inceput totul

Din programul de pregătire pentru job face parte și vizitarea partenerilor, a locurilor din care piața se aprovizionează cu ingredientele de bază, pentru a vedea și a putea împărtăși mai departe tot acest proces de la zero, până când produsul ajunge în propria bucătărie. Azi a fost și rândul nostru, a viitorilor brutari, să vedem de unde vine făina bio și măcinată la o moară cu pietre, că prea eram noi sceptici la început. Ei bine, azi am văzut cu ochii nostri că se poate, că tradițiile se pot păstra și-n lumea asta modernă, iar noi avem ocazia să punem pe masă o mâncare bună și curată. Ah, ce zi, mai vreau, bineînțeles! #decommandeursmolen #moaracupietre #stenenmolen #cruwijnegem

A photo posted by călădor (@calador.ro) on

testând cuptoarele 🍞 #cruwijnegem #sourdough #sourdoughbread #zuurdesembrood #broodbakken

A photo posted by călădor (@calador.ro) on

(Visited 307 times, 1 visits today)

Au trecut pe aici:↓



3 Comments
POSTED IN: , ,


3 Responses to Doua luni de fericire – cum a inceput totul

  1. Andreea says:

    Ce frumos arata rezumatul acesta pentru un prim job de vis care te imbogateste si te bucura. Abia astept sa iti facem o vizita sa degustam bunatatile 🙂

  2. Pingback: 2016 in carti | călădor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *