Sari la conținut
Flori, care sunt cele mai reușite alegeri pentru zilele de naștere?

Care sunt cele mai reușite alegeri pentru zilele de naștere?

Care sunt cele mai reușite alegeri pentru zilele de naștere? Descoperă în articolul de blog la ce trebuie să fim atenți când căutăm. Sunt florile un cadou bun pentru ziua de naștere a cuiva? Răspunsul la această întrebare este, cu siguranță, DA!

Buchetul de flori nu trebuie să lipsească de la nicio zi de naștere

Dacă îți lipsește inspirația pentru un cadou de ziua de naștere, opțiunea unor aranjamente florale va fi întotdeauna un pariu sigur. Dar diferite flori au semnificații diferite, iar simbolismul lor poate lua o dimensiune cu totul nouă atunci când sunt oferite cu o ocazie specială.

Pe care ar trebui să le alegeți pentru ziua de naștere a diferitelor persoane din viața voastră? Urmați ghidul nostru pentru a vă asigura că alegeți întotdeauna cele mai bune flori și aranjamente florale.

Fie că este vorba despre soția sau prietena dvs., despre mama, sora sau un prieten credem că aici veți găsi rezolvarea.

Cele mai bune flori pentru ziua de naștere a soției sau iubitei

Simbol absolut al iubirii și al romantismului, trandafirii roșii nu ar trebui să se limiteze doar la Ziua Îndrăgostiților. Ei rămân florile preferate cu orice ocazie atunci când vine vorba despre soție sau iubită. Și ziua de naștere nu face excepție!

Nimic nu va bate vreodată trandafirii roșii la capitolul „Te iubesc”. Alegeți un buchet cu 50 de fire proaspete dacă doriți să vă exprimați dragostea necondiționată. Relația este încă destul de nouă? În acest caz, poate luați în considerare trandafirii roz.

Reprezintă romantismul poetic și dragostea aflată la început de drum.

O altă opțiune sigură pentru partenera ta ar fi să alegi pur și simplu florile și culorile ei preferate. Fără nicio îndoială, ea va recunoaște gândul și efortul depus pentru a-i face pe plac prin buchetul oferit de ziua ei.

Există multe cadouri grozave care merg bine împreună cu florile. Dacă intenționați să o tratați cu o serată romantică, nu ezitați să adăugați o sticlă de șampanie și poate o cutie de bomboane de ciocolată.

Toată lumea cunoaște calitățile afrodisiace naturale ale acestor „ingrediente”!

Cele mai bune flori pentru ziua de naștere a mamei tale

De la trandafiri colorați la crini frumoși sau orhidee exotice, există o serie de flori care o vor face pe mama ta să se simtă specială de ziua ei. Și, indiferent de alegerea finală, buchetul va fi întotdeauna un succes.

Un buchet de crini orientali roz va simboliza infinita tandrețe și recunoștință pe care o simți pentru ea. O vei face să se simtă la fel cu trandafirii, indiferent de culoarea lor. Evitați roșul, deoarece evocă intensitatea și pasiunea.

Ușor de îngrijit și de lungă durată, orhideele exotice sunt o opțiune bună de luat în considerare. Aceste flori reprezintă dragostea, frumusețea și forța. În aceste condiții, sunt  o alegere perfectă pentru a sărbători ziua de naștere a mamei tale.

Dacă tot nu vă puteți hotărî, atunci combinați mai multe soiuri.

Amestecă trandafiri premium cu crini pentru a crea aranjamente florale frumoase. Dacă vă place să gândiți „la scară mare”, puteți adăuga iris, orhidee, precum și frunze de magnolie pentru un buchet uimitor.

Florile cele mai bune pentru ziua de naștere a surorii tale

Trandafirii roz, ce simbolizează partea mai soft și blândă a iubirii, vor fi întotdeauna o alegere perfectă pentru ziua de naștere a surorii. Sunt la fel de bogați în semnificații ca și omologii lor roșii.

În aceste condiții, trandafirii roz sunt o modalitate perfectă de a vă arăta afecțiunea necondiționată.

Simbol al grijii și atașamentului, lalelele sunt, de asemenea, o alegere excelentă. Alegeți-le pe cele roz, culoarea iubirii platonice, sau violet, culoarea admirației. Dacă sunteți o persoană rezervată care se străduiește să fie sinceră și afectuoasă, atunci un aranjament multicolor poate fi alegerea casual ideală.

Sora ta este încă (și va fi pentru totdeauna) acea fetiță dulce în ochii tăi? Atunci de ce să nu adaugi un ursuleț de pluș drăguț? Acesta va aduce un plus de veselie buchetului de ziua ei.

Cele mai bune flori de ziua prietenei tale

Dacă doriți să trimiteți flori pentru ziua de naștere a unei prietene, atunci nu va trebui să vă „încingeți” creierul cu simbolismul buchetului. Concentrați-vă doar pe alegerea unui aranjament floral luminos și colorat, care radiază fericire și veselie.

Pentru a face acest lucru, un buchet vibrant multicolor de gerbera va face minuni. De asemenea, puteți amesteca diferite flori. De exemplu, un buchet superb de gerbere, trandafiri și eustoma va avea întotdeauna un impact mare.

Trandafirii galbeni vor fi, de asemenea, perfecti pentru a exprima cât de mult îți pasă de prietena ta. Denotă camaraderie, bunăvoință și bucurie. Floarea-soarelui produce același efect și poate lumina ziua de naștere a oricui.

Rețineți această opțiune, mai ales pentru că simbolizează adorația, loialitatea și longevitatea.

Florile perfecte pentru ziua de naștere a iubitului

Poate vă întrebați dacă ar trebui să trimiteți flori de ziua iubitului vostru. Sau dacă este ok să trimiteți flori unui prieten de sex masculin din biroul tău. Ei bine, societatea a evoluat și (majoritatea) băieților le este ok acum să-și arate aprecierea pentru un frumos aranjament floral.

Dar care sunt cele mai bune flori pentru ei?

Un buchet de flori sălbatice va fi întotdeauna o alegere excelentă pentru un bărbat. Floarea-soarelui este, de asemenea, un pariu sigur, precum și orice altceva tropical. Dacă nu sunteți sigure, dacă este o premieră sau dacă preferați să nu vă asumați prea multe riscuri, atunci o opțiune mai sigură ar fi o plantă de interior.

Nu numai că va aduce o notă de verde acasă sau la birou, dar va rezista și mai mult decât florile.

Nu uitați cardul cu un mesaj personal

Amintiți-vă…pentru oricine trimiteți flori de ziua de naștere, nu uitați să adăugați un card cu un mesaj personalizat. Chiar dacă buchetul tău vorbește de la sine și chiar dacă uneori necesită mai mult efort, câteva cuvinte bine alese nu vor răni niciodată. Mai mult, vor ajunge în inima persoanei dragi, chiar mai adânc.

Sunteț în căutarea unor servicii de advertoriale SEO sau link building? Aveți nevoie de optimizare SEO pentru a crește vizibilitatea website-ului dvs.? Tot ce trebuie să faceți este de a intra în contact cu această agenție de marketing digital.

Un membru al echipei va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp!