Sari la conținut
Corector, modalitatea eficientă de aplicare explicată de un specialist

Corector, modalitatea eficientă de aplicare explicată de un specialist

Corector, modalitatea eficientă de aplicare explicată de un specialist. Articol de blog oferit de platforma noastră pentru marketing digital.

Corectorul, această bază de machiaj ce acoperă o tonă de „teren”, la propriu și figurat. Știați că metoda dvs. de aplicare a acestor produse cosmetice ar putea avea nevoie de o actualizare când îmbătrâniți?

Aplicarea unui corector trebuie să țină cont de starea pielii

Acest lucru, desigur, are sens dacă stăm să analizăm problema într-un mod obiectiv și realist. Pielea și structura feței se schimbă pe măsură ce îmbătrânim.

Obiceiurile dvs. de machiere tind să se schimbe odată cu trecerea timpului.

De exemplu, poate vă plăcea să aplicați puțin fard pe obraz și în zona pomeților. Cel puțin atunci când erați mai tânără. Odată ce acel aspect de rotunjime începe să dispară, blush-ul poate schimba cursul.

Cu aplicarea unui corector este o poveste similară. Când erai mai tânără, cel mai probabil puneai mâna pe produs și îl aplicai. Totul era la locul potrivit și etapa de machere considerată terminată pe acea zi.

Dar acum, după ce au trecut mai mulți ani? Aplicați în același mod și este posibil să se scufunde în linii fine și să se prezinte ciudat pielea.

Dacă pielea e matură trebuie să schimbați modul în care aplicați corectorul.

Deci, aveți nevoie de o reîmprospătare a sfaturilor pe acest subiect? Vă doriți o nouă abordare fără a renunța a corector?

Dacă răspunsul e afirmativ, vedeți mai jos ceea ce v-am pregătit pentru a obține un rezultat neted și luminos.

Cum se aplică un corector cu zero pliuri

În primul rând, alegeți opțiunea preferată de go-to. Există nenumărate opțiuni din care puteți alege, în funcție de preferințele personale.

Potrivit specialiștilor în domeniu nu e indicat să aplicați produsul direct sub zona ochilor. Când puneți corectorul chiar acolo, acesta se va prinde de fiecare linie fină și se va încreți.

În schimb, încercați să întindeți produsul parcurgând următorul traseu. Porniți din partea superioară a obrazului până ajungeți spre colțul exterior al ochiului.

Mai apoi, aplicați puțin produs în zona colțului interior al ochiului. Din acel punct întindeți corectorul și masați în jos spre partea cu nasul.

În aceste zone pielea este puțin mai groasă și va fi mult mai puțin probabil să se încrețească.

Apelați la folosirea unei perii speciale

Acum, cel mai important hint: aplicarea. Lăsați de-o parte buretele pe care îl folosiți în mod regulat în acest caz. De asemenea, nici la vârful degetelor nu este necesar să apelați pentru ceea ce urmează.

Mai degrabă, recomandă specialiștii, achiziționați o perie mică special destinată pentru corector. Acum puteți aplica produsul în zona de sub ochi.

În acest moment nu mai trebuie să evitați pielea de sub ochi. Pur și simplu nu doriți să-l aplicați acolo la prima trecere cu produsul de corectare. De ce? Atunci tinde să se „scufunde” prin orice cută a pielii.

Încercați pe cât posibil să uniformizați corectorul pe toată suprafața pielii. Este important ca produsul să nu se acumuleze în mod excesiv în anumite zone.

Mișcarea va ajuta produsul să se aplice cu adevărat eficient pe piele. Astfel, evitați situația să fie prins în toate liniile fine de pe față, minimizându-se riscul unui aspect nedorit.

La nivel de bază, pașii de mai sus sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru o aplicare corectă. Totuși, dacă doriți să faceți încă un pas, specialiștii au au sfat pentru dvs. și în acest caz.

Spray de reglare, un pas suplimentar la alegere

Aceștia sugerează să vă stropiți cu un spray de reglare pe partea din spate a mâinii. Mai apoi, aplicați ușor soluția pe zona de sub ochi cu degetul inelar.

Abordarea cu acest spray va ajuta corectorul să prevină încrețirea înainte de avea măcar o șansă. Doriți să apelați la o pudră de fixare pentru o perioadă mai lungă de timp?

Avem o soluție și pentru aceste situații care pot apărea în viețile noastre tot mai aglomerate. Mergeți pe această variantă dar asigurați-vă că nu frecați produsul pe piele.

Excesul se poate așeza în linii fine și poate provoca o acumulare.

Concluzie

Chipurile noastre nu sunt chiar la fel. În aceste condiții cât se poate de normale și firești, aplicarea unui corector diferă pentru toată lumea.

Dar dacă vă bazați pe aceeași metodă de ani de zile s-ar putea să nu faceți mișcarea potrivită. Vi se pare că zona ochilor nu se comportă așa cum o făcea acum mulți ani? Poate e o idee bună să vă modificați rutina cu ajutorul sfaturilor de mai sus.

Pentru servicii de advertoriale și link building puteți intra în contact cu noi!