Skip to content
Moda High Street, de la paltoane până la tricotaje, vrem tot ce oferă

Moda High Street, de la paltoane până la tricotaje, vrem tot ce oferă

Nu știm despre preferințele dumneavaostră vestimentare dar din moda High Street, ai ce alege. De la cumpărăturile pentru toamnă / iarnă 2020, găsim piese de care ne vom bucura.

Moda High Street poate aduce puțină strălucire zilelor noastre, deoarece cea mai mare parte a timpului nostru actual este petrecut în interior.

Foarte interesant este că am găsit piese care depășesc acest sezon, piese care pot fi purtate până în primăvară cât și în anii următori. Asta înseamnă să investești atât în ceva clasic, de bază, de calitate, cât și în piese drăguțe pe care le iubim cu adevărat și le vom purta din nou și din nou.

Cine, ce poartă?

Categoriile pe care le iubim  (fashion de exemplu) chiar acum și știm că și dumneavoastră, datorită datelor noastre despre ceea ce citiți și cumpărăturilor prin „Cine, ce poarta?”,(Who What Wear), includ îmbrăcăminte exterioară, îmbrăcăminte lejeră, clasice de toamnă precum tricotaje și rochii, desigur.

De asemenea, prezicem că urmează să vedem o creștere a vânzărilor de paiete, chiar dacă numai pentru proprietățile lor care stimulează starea de spirit.

Este posibil să ne îndreptăm către o perioadă petrecută mai ales acasă, dar suntem un grup optimist, nu-i așa? În plus, cine a spus că nu ne putem îmbrăcă într-o rochie cu pene și un costum strălucitor pentru o întâlnire cu canapeaua noastră.

Colecția Karen Millen

Permiteți-ne, apoi, să vă îndreptăm atenția către una dintre noile colecții High Street de toamnă/iarnă. Acestea bifează fiecare dintre aceste categorii.

Colecția Karen Millen este plină de piese râvnitoare pe care le-am adăugat constant la lista noastră de dorințe sezoniere, pe măsură ce au ajuns pe site.

Sincer, am fi putut face un articol întreg dedicat doar paltoanelor. Astfel pornind de la paltoane din piele până la borguri confortabile care ar putea trece cu ușurință pentru designer.

Vă rugăm să cercetați mai amănunțit intreguul site online, dacă sunteți încă în căutarea stilului ideal sau a serviciilor de marketing digital.

Articole de îmbrăcăminte de lux

Există, de asemenea, o mulțime de articole de îmbrăcăminte de lux. Acestea se pot coordona perfect pentru lunile următoare atât cu croitoria tonală clasică cât și cu rochii trans-sezoniere.

Adăugand doar cizme înalte până la genunchi, aceasta, ne-ar face să ne simțim puțin mai la locul nostru, după ce am purtat joggers la nesfarsit.

Îmbrăcămintea de petrecere care numai ce a fost lansată că deja ne și încânta faptul că o vom mai purta încă o dată. Dar deocamdată ne vom răsfață, cu siguranță, cu bluze care captează atenția pentru inevitabilele festivități digitale viitoare.

Că să nu mai spunem că multe dintre stilurile conduse de tendințe ale lui Karen Millen sunt acum incluse și în colecția lor.

Continuați să explorati, pentru a vedea piesele noastre preferate din această nouă colecție. Cumparaturi fericite!