Skip to content

Termeni și Condiții, utilizarea licențelor, actul de renunțare, limitări. Există legi speciale ce protejează materialele din acest website.

1. Termeni și Condiții

Ca urmare a accesării acestui website, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare. Mai mult, sunteți și de acord cu legile/reglementările care se aplică în acest domeniu.

Responsabilitatea vă aparține în caz de nerespectare a legilor locale.

Ce urmează în situația în care nu sunteți de acord cu secțiunea de „Termeni și Condiții”? Utilizarea sau accesarea website-ului calador.ro vi se poate interzice.

Nu vom putea aplica servicii personalizate în cazul în care secțiunea de termeni și condiții nu este acceptată. Legea drepturilor de autor și a mărcilor din UE protejează materialele de pe website.

Utilizarea licențelor

Puteți acorda permisiunea pentru descărcarea temporară a unei copii (software sau informații). Copia va trebui să ajungă pe website-ul calador.ro al agenției SEO Services Plus Alba Iulia.

O să aveți acces la date care pot fi folosite exclusiv în scopul vizualizării tranzitorii personale (non-comerciale). Ne referim la acordarea licenței, nu a transferului de titlu.

Ținând cont de această licență nu veți putea:

 1. modifica sau copia materialele;
 2. utiliza materialele pentru orice scop comercial sau pentru orice afișare publică;
 3. decompila sau inversa orice software conținut pe website-ul nostru;
 4. înlătura din materiale (imagini, text, video, plugin-uri) orice drepturi de autor sau alte notificări proprii;
 5. transfera materialele către o altă persoană.

Acest website va putea opri în orice moment licența când se constată încălcarea restricțiilor. Care va fi pasul următor după încetarea vizualizării materialelor/în momentul încetării licenței?

După cum puteți vedea din „Termeni și condiții”, materialele descărcate și aflate în poseseia dvs. trebuie distruse. E obligatorie eliminarea acestora, indiferent de formatul electronic sau tipărit.

2. Actul de renunțare

Materialele de pe calador.ro se vor furniza „așa cum sunt afișate”. În plus, acest website nu va oferi nicio garanție, fie exprimată, fie implicită.

Prin pagina de Termeni și Condiții se vor renunța și se vor nega toate celelalte garanții. Fără a fi vorba de o limitare, vom putea include în respectiva categorie:

 • garanții implicite sau condiții de comerciabilitate;
 • aptitudini pentru un anumit scop;
 • nerespectarea proprietății intelectuale;
 • alte încălcări ale drepturilor.

Prezentul website nu va garanta și nici nu va face nicio reprezentare cu privire la:

 1. acuratețea;
 2. rezultatele probabile;
 3. fiabilitatea

utilizării materialelor pe website sau în legătură cu alte materiale sau pe orice website legat de această pagină.

3. Limitări, daune, pierderi sau profit din Termeni și Condiții

În niciun caz calador.ro sau furnizorii săi nu vor fi responsabili pentru daune. Includem aici, fără limitare, daune privind pierderea de date sau de profit ori din cauza întreruperii afacerii.

Pot exista situații speciale în cazul utilizării necorespunzătoare/incapacității de utilizare a materialelor.

Website-ul sau un reprezentant autorizat a fost notificat oral sau în scris în legătură cu situația unor daune? Pentru o astfel de situație această agenție nu este răspunzătoare de eventualele inconveniente.

Avem jurisdicții care nu pot permite limitări ale:

 • garanțiilor implicite;
 • răspunderii pentru daunele cauzale sau incidentale.

În cazul unor anumite situații e posibil ca respectivele limitări să nu se aplice pentru dvs.

4. Termeni și condiții: materiale și documentații

Materialele de pe website-ul Calador vor putea include erori tehnice, fotografice sau tipografice. Calador nu garantează că materialele de pe website nu vor putea avea eventuale erori.

În momentul în care considerăm necesară o astfel de măsură putem efectua modificări ale materialelor. Vă rugăm să țineți cont că vor putea exista modificări inserate fără o notificare prealabilă către utilizator.

Calador nu se angajează să actualizeze materialele.

5. Link-uri

Vă rugăm să țineți cont de următoarele aspecte:

 • calador.ro nu examinează toate website-urile legate prin link-uri;
 • calador.ro nu se face responsabil pentru conținutul unui astfel de website legat la noi.

Prezența unui link inserat nu înseamnă o aprobare implicită din partea Calador a acelei legături. Orice accesare a paginilor legate de calador.ro se realizează pe riscul utilizatorului.

6. Termeni și Condiții: modificări

La Calador ne vom rezerva dreptul de revizuire a condițiilor de utilizare ale website-ului în orice moment. Măsura respectivă se va putea lua și în lipsa notificării prealabile spre utilizator.

Din momentul accesării/utilizării acestui website sunteți de acord cu ultima versiune din Termeni și Condiții. Nu uitați de faptul că nu vom oferi rambursări din momentul începerii activităților pe website-ul dvs.

Rambursarea va putea fi solicitată în cazul în care nu am efectuat lucrări pentru client. Nu ne vom putea opri la jumătatea proiectului început de noi.

În final, nu vom putea oferi rambursări ale unor sume de bani.